20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bob Delbecque: Kansen omarmen in tijden van crisis
14 mei 2024

Bob Delbecque: Kansen omarmen in tijden van crisis

Bob Delbecque is zo’n individu dat je zelden in het leven tegenkomt, maar wanneer dat wel gebeurt, kan het een blijvende impact hebben. Eerder dit jaar bracht hij een boek uit getiteld ‘Make a New Deal’, een verzameling cartoons, quotes en reflecties die bij elke lezer een glimlach op het gezicht tovert.

Leeftijd terzijde, de boodschap is duidelijk: Geef niet toe aan dagelijkse routine

Ondanks de verstoringen veroorzaakt door de pandemie, hervatte Delbecque het reizen tussen Zwitserland, Luxemburg, Nederland en Frankrijk, naadloos overstappend van het ene virtuele platform naar het andere. “Ik zie elke crisis als een kans en blijf vastberaden in mijn acties. Ik laat me niet gemakkelijk van mijn stuk brengen door tegenslagen. Ongeacht leeftijd is de boodschap duidelijk: geef niet toe aan de dagelijkse sleur.”

Omarm de dwaasheid om de honger naar succes te voeden

Toen de pandemie toesloeg, zaten veel bedrijfsleiders met de handen in het haar. De angst om lang gekoesterde dromen op te geven, was groot. Delbecque pleit echter voor het omarmen van verandering. “Stilstand is schadelijk, zowel voor de ontwikkeling van het bedrijf als voor persoonlijke groei. Moedige beslissingen, zoals overschakelen naar afhaaldiensten tijdens de crisis, leiden vaak tot onverwacht succes. Soms moet je een beetje dwaas zijn om hongerig naar succes te blijven.”

Daag de status quo uit: Durf anders te zijn

Opgegroeid met het mantra ‘niet te veel opvallen’ in de Vlaamse cultuur, bevraagt Delbecque deze eeuwenoude gedachte. “Waarom genoegen nemen met het gewone? Is de drang om te innoveren en te veranderen geen intrinsieke motivatie die kan leiden tot buitengewone prestaties? Ik ben ervan overtuigd van wel.”

Feed forward, geen feedback

Delbecque benadrukt het belang van focussen op de toekomst in plaats van te blijven hangen in het verleden. “Feedback weerspiegelt gebeurtenissen uit het verleden, maar om te gedijen, moeten we vooruit kijken. In plaats van te vragen wat er beter had kunnen worden gedaan, informeer naar hoe we ons kunnen verbeteren in de toekomst.”

Navigeren door de stroming: Ga mee met de stroom

In zijn dagelijkse bezigheden maakt Delbecque naadloos de overgang tussen fysieke en virtuele evenementen, zich aanpassend aan het steeds veranderende landschap. “Soms moet je met de stroom meegaan,” zegt hij. “Vooral bij het opzetten van nieuwe conferenties laat ik me graag leiden door verschillende bronnen, waardoor ik me laat leiden door de heersende gedachtegang.”

Bob Delbecque als spreker boeken

Het boeken van Bob Delbecque als spreker belooft een naadloze en verhelderende ervaring te zijn, volledig afgestemd op uw behoeften om eventuele obstakels weg te nemen. Vanaf het allereerste contact tot aan de uitvoering van uw evenement streven we naar een efficiënt en klantgericht proces, ondersteund door onze All-Inclusive tarieven en een offertegarantie binnen 24 uur. Ons toegewijde team staat paraat om uitgebreide ondersteuning te bieden voor, tijdens en na uw evenement, om ervoor te zorgen dat uw samenwerking met Bob Delbecque voldoet aan onze hoge tevredenheidseisen. Boek vandaag nog Bob voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!