Info & boekingen

Bekende Nederlander inhuren

31 mei 2013, door Yannicke ter Brugge

Soms komen er evenementen voorbij waar u gewoon bij moet zijn. U wilt het niet missen en doet er alles aan om een kaartje te bemachtigen. Niet omdat het bedrijf dat het organiseert u zo aanspreekt, of omdat het in een mooie zaal georganiseerd wordt. Nee: dat is omdat u niet kunt wachten tot u de spreker op de aankondiging in het echt kunt zien. U erdoor kunt laten raken, motiveren en inspireren.

En daarin bent u natuurlijk niet de enige. Evenementen met grote ‘keynote speakers’ kunnen altijd op veel aandacht rekenen.

Een bekende persoonlijkheid inhuren voor uw congres, evenement of bedrijfsfeest heeft grote voordelen. U zult er gemakkelijk deelnemers en bezoekers mee aantrekken en een bekende naam verleent een zekere status aan uw initiatief. Is een bekende Nederlander inhuren ingewikkeld of duur? Dat hoeft beslist niet. Laat u adviseren door het ervaren team van Quality Bookings.

Een bekende Nederlander inhuren is zo gek nog niet

Uw medewerkers zullen u als werkgever op handen dragen als u besluit een coryfee te boeken voor uw bedrijfsfeest. Maar ook in de sfeer van relatiemarketing kan een persoonlijkheid van naam en faam voor extra aantrekkingskracht zorgen. Een bekende naam staat goed op uw uitnodiging en werkt vaak als een magneet. Niemand wil zo’n evenement missen!

Bekende Nederlanders of BN’ers zijn er in alle ‘soorten en maten’. De CEO van een succesvolle multinational kan een BN’er zijn, maar het kan ook gaan om een tv-presentator, een topkok, een sportman of –vrouw, een politicus of musicus, een soapster of een Nederlander die deelneemt aan een realityshow. Ieder ‘soort’ BN’er brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Dat is wel iets om bij stil te staan.

U wilt immers geen bekende Nederlander inhuren omdat deze bekend is, maar omdat deze écht een dimensie kan toevoegen aan uw event.

Een ‘passende’ bekende Nederlander inhuren

Voor een informeel bedrijfsfeest kunt u bijvoorbeeld prima een populaire soapster inhuren. Maar: organiseert u een congres of zakelijk netwerkevenement, dan is zo’n ‘soapie’ misschien niet de juiste keuze. U kunt dan mogelijk beter gaan voor een bekende ondernemer, een wetenschapper of een trendwatcher. Net zoals een sporter het beste aansluit bij op teambuilding gerichte evenementen.

Als u een een Bekende Nederlander inhuren die echt past bij uw bedrijf, evenement en doelstellingen, stel uzelf dan de volgende vragen:

  • Wat voor type BN’er past bij de belevingswereld van mijn doelgroep?
  • Wie versterkt mijn merk of bedrijfsimago?
  • Wil ik een bekende persoonlijkheid inzetten als spreker, presentator of dagvoorzitter?
  • Welke BN’er past bij mijn doelstellingen en budget?

Hoe betaalbaar is het inhuren van een bekende Nederlander?

Op die laatste vraag bestaat geen standaard antwoord. Er zijn heel veel factoren van invloed op de prijs van bekende Nederlanders. Bevindt de ondernemer, presentator of artiest die u op het oog heeft zich op de top van zijn of haar roem? Dan kunt u ervan uitgaan dat het tarief hoger ligt dan dat van de BN’er die misschien wel bekend is, maar niet dagelijks meer in de media verschijnt.

Ook andere factoren zijn van invloed. Denk aan de rol die de BN’er tijdens uw bedrijfsbijeenkomst speelt, de duur van het evenement, de eventuele reistijd en de vereiste voorbereidingstijd. Wij hebben rechtstreeks contact met de coryfeeën die wij vertegenwoordigen, dus kunnen wij snel een heldere offerte aan u uitbrengen. U betaalt nooit teveel.

Een optimale balans in de prijs en kwaliteit is één van de kernwaarden van Quality Bookings. En van één ding kunt u zeker zijn: als u via ons een bekende Nederlander inhuurt, dan bezorgt u uw medewerkers of relaties gegarandeerd onbetaalbare herinneringen!

Adviseren, selecteren en boeken

Wij zitten klaar om u te adviseren over het inhuren van bekende Nederlanders als spreker, presentator, entertainer of dagvoorzitter. Met ons deskundige advies kunt u de voor u meest geschikte artiest, sportman of zakenman selecteren. Vervolgens kunnen wij hem of haar rechtstreeks voor u inhuren. U heeft nergens omkijken naar en de gasten van uw evenement of bedrijfsfeest zullen blij verrast zijn.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op via 036 – 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl. Onze accountmanagers gaan graag voor u aan de slag en sturen u al binnen 24 uur een mooie offerte!