Bekende Nederlanders inhuren

31 mei 2013, door Yannicke ter Brugge

Bekende Nederlander inhuren

Een bekende persoonlijkheid inhuren voor uw congres, evenement of bedrijfsfeest heeft grote voordelen. U zult er gemakkelijk deelnemers en bezoekers mee aantrekken en een bekende naam verleent een zekere status aan uw initiatief. Is een Bekende Nederlander inhuren ingewikkeld of duur? Dat hoeft beslist niet. Laat u adviseren door het ervaren team van Quality Bookings.

Een Bekende Nederlander inhuren is zo gek nog niet

Uw medewerkers zullen u als werkgever op handen dragen als u besluit een coryfee te boeken voor uw bedrijfsfeest. Maar ook in de sfeer van relatiemarketing kan een persoonlijkheid van naam en faam voor extra aantrekkingskracht zorgen. Een bekende naam staat goed op uw uitnodiging en werkt vaak als een magneet.

Bekende Nederlanders of BN’ers zijn er in alle ‘soorten en maten’. De CEO van een succesvolle multinational kan een BN’er zijn, bijvoorbeeld. Maar een tv-presentator, een topkok, een sportman of –vrouw, een politicus of musicus, een soapster of een Nederlander die deelneemt aan een reality show is al snel een Bekende Nederlander. Iedere ‘soort’ BN’er brengt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee. Dat is wel iets om bij stil te staan.

Een ‘passende’ Bekende Nederlander inhuren

Een bekende en populaire soapster inhuren, past prima bij een informeel bedrijfsfeest, maar detoneert waarschijnlijk met het wat formelere karakter van een congres of zakelijk netwerk evenement. Daar past eerder een bekende ondernemer, wetenschapper of trendwatcher bij. Zoals een topsporter perfect past bij een motivatie of teambuilding event. Wilt u een Bekende Nederlander inhuren die echt past bij uw initiatief en doelstellingen, stel uzelf dan de volgende vragen:

  • Wat voor BN’er past bij de belevingswereld van mijn doelgroep?
  • Wie versterkt mijn merk of bedrijfsimago?
  • Wil ik een bekende persoonlijkheid inzetten als spreker, presentator of dagvoorzitter?
  • Welke BN’er past bij mijn doelstellingen en budget?

Hoe betaalbaar is een Bekende Nederlander?

Op die laatste vraag bestaat geen standaard antwoord. Er zijn heel veel factoren van invloed op de prijs van Bekende Nederlanders. Bevindt de ondernemer, presentator of artiest die u op het oog heeft zich op de top van zijn of haar roem? Dan rekent die een hoger tarief dan de Nederlander die bij een groot publiek bekend is, maar niet meer dagelijks in de media verschijnt.

Ook andere factoren zijn van invloed. Denk aan de rol die de BN’er tijdens uw bedrijfsbijeenkomst moet spelen, de duur van het evenement, de eventuele reistijd en de vereiste voorbereidingstijd. Wij hebben rechtstreeks contact met de coryfeeën die wij vertegenwoordigen, dus kunnen wij snel een heldere offerte aan u uitbrengen. U betaalt nooit teveel. Een optimale balans in de prijs en kwaliteit is één van de kernwaarden van Quality Bookings. Bij ons een Bekende Nederlander inhuren, bezorgt uw medewerkers of relaties in ieder geval onbetaalbare herinneringen.

Adviseren, selecteren en boeken

Wij zitten klaar om u te adviseren over de inzet van Bekende Nederlanders als spreker, presentator, entertainer of dagvoorzitter. Met ons deskundige advies kunt u de voor u meest geschikte artiest, sportman of zakenman selecteren. Vervolgens kunnen wij hem of haar rechtstreeks voor u boeken. U heeft nergens omkijken naar en de gasten van uw evenement of bedrijfsfeest zullen blij verrast zijn.