20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Astrid Joosten: Wijnliefhebber en documentairemaker
26 juni 2024

Astrid Joosten: Wijnliefhebber en documentairemaker

Astrid Joosten, bekend als presentatrice van het populaire quizprogramma “Twee voor Twaalf,” heeft onlangs haar horizon verbreed door een documentaire te maken getiteld “De Magie van Mandela.” In deze documentaire duikt Joosten diep in het leven en de nalatenschap van Nelson Mandela, wat haar een unieke kans gaf om haar vaardigheden als verhalenverteller en interviewer verder te ontwikkelen. Ze beschrijft de ervaring als zowel inspirerend als uitdagend, waarbij ze het belang van Mandela’s boodschap van vergeving en eenheid belicht​.

Een passie voor wijn

Naast haar werk op televisie en in de documentairewereld, heeft Astrid Joosten ook een grote passie voor wijn. Samen met Thérèse Boer heeft ze een internet wijnwinkel opgericht, waar ze hun gezamenlijke liefde voor goede wijnen met een breder publiek delen. Dit initiatief is voortgekomen uit Joosten’s persoonlijke interesse in wijn, die ze verder heeft ontwikkeld door frequente bezoeken aan wijnboeren tijdens vakanties. Haar doel is om mensen te inspireren en te informeren over de diversiteit en de kwaliteit van wijnen die beschikbaar zijn​.

De veelzijdigheid van Astrid Joosten

Joosten heeft altijd een veelzijdige carrière gehad. Ze begon haar loopbaan als omroepster bij de VARA en groeide uit tot een prominente televisiepersoonlijkheid. Haar rol in de film “Off Screen” was een eenmalige uitstap naar acteren, een ervaring die ze zowel leuk als eng vond. Hoewel ze gewend is om voor de camera te staan, voelde het acteren als iets heel anders omdat het inhield dat ze emoties moest uitbeelden die ze niet echt voelde​.

Toekomstplannen en nieuwe projecten

Ondanks haar diverse carrière heeft Joosten nog veel plannen voor de toekomst. Ze blijft actief in de media en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen en informatie over te brengen. Haar betrokkenheid bij het nieuws en haar passie voor documentaires en wijn suggereren dat ze nog vele andere projecten zal ondernemen die haar talenten en interesses combineren​.

Astrid Joosten als spreker boeken

Het boeken van Astrid Joosten als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar uitgebreide ervaring in televisie, documentaires en haar passie voor wijn. Haar presentaties zijn zowel informatief als vermakelijk, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in verschillende contexten. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Astrid voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!