20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arjan Elbers: Innovatie in Recruitment en Onderwijs
26 juni 2024

Arjan Elbers: Innovatie in Recruitment en Onderwijs

Arjan Elbers, een ervaren strategisch recruitment specialist, heeft de afgelopen jaren een significante impact gemaakt in de wereld van online recruitment. Als mede-oprichter en strateeg bij Getnoticed, een bedrijf dat gespecialiseerd is in recruitment- en werken-bij websites, heeft Arjan geholpen de kloof tussen werkgevers en potentiële werknemers te overbruggen. Zijn passie voor innovatie en technologie heeft geleid tot de ontwikkeling van geavanceerde tools en strategieën die bedrijven helpen om toptalent aan te trekken en te behouden​​.

Oprichting van Stichting Guruz

Naast zijn werk bij Getnoticed is Arjan de trotse oprichter van Stichting Guruz. Deze stichting richt zich op het verkleinen van het kennisgat tussen mbo-onderwijs en de arbeidsmarkt. Door middel van gastcolleges, workshops en andere educatieve initiatieven helpt Guruz mbo-studenten beter voorbereid te zijn op hun toekomstige carrière. Arjan’s doel is om een brug te slaan tussen onderwijs en werk, zodat studenten direct toepasbare vaardigheden leren die hen helpen succesvol te zijn in hun professionele leven​​.

Arjan Elbers: Leiderschap en Kennisdeling

Arjan staat bekend om zijn actieve rol in de recruitment gemeenschap. Als voorzitter van Recruiters United en bestuurder bij Kiqit, zet hij zich in voor de professionalisering van het recruitmentvak. Zijn werk als adviseur bij Purple Squirrel Effect en zijn deelname aan verschillende platforms en denktanks tonen zijn toewijding aan het verbeteren van de arbeidsmarkt. Arjan deelt zijn uitgebreide kennis en inzichten regelmatig als spreker op conferenties en via zijn publicaties als auteur, columnist en blogger​.

Arjan Elbers als spreker boeken

Het boeken van Arjan Elbers als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten over recruitment en onderwijs. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Arjan voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!