20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anouschka Laheij: Innovatie in Gespreksvoering en Coaching
26 juni 2024

Anouschka Laheij: Innovatie in Gespreksvoering en Coaching

Anouschka Laheij, politicoloog en psycholoog, heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als gespreksleider, dagvoorzitter en coach. Ze staat bekend om haar energieke en resultaatgerichte aanpak waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. In haar rol als gespreksleider schuwt ze de confrontatie niet en weet ze complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te bespreken. Haar achtergrond in zowel politiek als psychologie helpt haar om diepgaande en constructieve gesprekken te voeren met bestuurders, politici, ministers en CEO’s​.

Coaching à Laheij

Naast haar werk als gespreksleider is Anouschka ook actief als lifecoach. Ze werkt ervaringsgericht en helpt professionals om patronen te doorbreken en volledig in hun kracht te staan. Haar coachingstrajecten, die variëren van drie tot acht sessies, maken gebruik van Transactionele Analyse en systemisch denken. Deze methoden richten zich op de interactie met anderen en de onbewuste verbindingen binnen verschillende systemen die ons functioneren beïnvloeden​.

Anouschka Laheij: Innovatieve aanpak

Anouschka’s aanpak wordt gekenmerkt door haar vermogen om snel te schakelen tussen verschillende onderwerpen en haar talent om onverwachte verbanden te leggen. Ze heeft ervaring met het leiden van conferenties en debatten over uiteenlopende maatschappelijke en zakelijke kwesties, zoals de coronacrisis, de woningmarkt en de energietransitie. Haar werk als moderator varieert van grote publieke debatten tot intieme strategische sessies zonder publiek​.

Anouschka Laheij als spreker boeken

Het boeken van Anouschka Laheij als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten en ervaringen in gespreksvoering en coaching. Haar presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Anouschka voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!