20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ann De Bisschop: Hybride Werken en Gezondheidsbevordering
26 juni 2024

Ann De Bisschop: Hybride Werken en Gezondheidsbevordering

Ann De Bisschop, expert op het gebied van welzijn op de werkplek, zegt dat de manier waarop we werken nooit meer hetzelfde zal zijn als vóór de pandemie. Thuiswerken, dat voor velen een noodzakelijk kwaad was tijdens de lockdowns, is nu een blijvend onderdeel van de werkcultuur geworden. Ann gelooft niet in 100% thuiswerken, omdat de sociale interacties op kantoor van cruciaal belang zijn voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. Ze benadrukt het belang van een balans tussen kantoorwerk en thuiswerk, waarbij bedrijven hun werknemers moeten begeleiden in deze nieuwe manier van werken​.

Voordelen van hybride werken

Hybride werken biedt het beste van beide werelden: de flexibiliteit van thuiswerken en de voordelen van sociale interactie op kantoor. Ann adviseert bedrijven om concrete tips te geven aan werknemers over hoe ze hun werkplek thuis het beste kunnen inrichten, hun dag kunnen structureren en hun ergonomie kunnen verbeteren. Rituelen voor een duidelijke start en stop van de werkdag zijn daarbij essentieel. Bedrijven kunnen hun werknemers ook stimuleren om kantoorstoelen en andere ergonomische hulpmiddelen mee naar huis te nemen om hun werkplek te optimaliseren​​.

Ann De Bisschop: Waarom je minder gezond eet als je gestrest bent

Stress heeft een aanzienlijke impact op onze eetgewoonten en spijsvertering. Ann legt uit dat stress ons lichaam in de overlevingsmodus brengt, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen zoals constipatie, diarree en een opgeblazen gevoel. Bovendien verhoogt stress de behoefte aan suiker en zout, omdat het lichaam een tijdelijke energieboost zoekt. Dit kan resulteren in het verlangen naar comfortfood, wat vaak rijk is aan suikers en vetten, en kan leiden tot ongezonde eetpatronen​​.

Ann De Bisschop als spreker boeken

Het boeken van Ann De Bisschop als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten over welzijn op de werkvloer en hybride werken. Haar presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Ann voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!