Alternatieve communicatie

14 augustus 2009, door trendwerk

Zoekt u een alternatieve communicatiemiddel?
KLIK HIER —> voor ons bijzondere aanbod!

Alternatieve communicatie
Als communicatie medewerker is het vaak lastig om steeds nieuwe manieren te vinden om uw boodschap te communiceren. Als alternatieve communicatie bieden wij een breed aanbod in cabaretiers, sprekers en maatwerk entertainment.

Maatwerk cabaret als alternatieve communicatie?
U organiseerd binnenkort een klantendag of een seminar voor uw personeel en zoekt naar een alternatieve manier voor communicatie? Wij bieden een aantal cabartiers aan die voor u een maatwerk act kunnen verzorgen. Op een passende manier wordt om uw te boodschap een verrassend leuke act geschreven. Door de laagdrempelige benadering van onze cabartiers wordt uw boodschap op een duidelijke manier gecommuniceerd. Niet zo maar een kale lezing maar door het inhuren van een cabaretier creerd u een beleving waardoor uw gasten de boodschap beter kunnen opnemen en begrijpen.

Acteurs als alternatieve communicatie
Acteurs kunnen elk onderwerp bespreekbaar maken. Daarom fungeren deze als perfecte alternatieve communicatie middel. Wij maken graag voor een voorstel op maat en maken in samenwerking met u een passend concept voor uw bedrijf.

Wilt u alternatieve communicatie boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: info@quality-bookings.nl