Kijk uit voor valsspelers aan de pokertafel! Het is een feit: Miljoenen euro’s worden jaarlijks verloren aan valsspelers.
Valsspelers vind je bij elk soort spel en zijn vaak niet herkenbaar totdat het te laat is. We moeten onder ogen zien dat geld verloren kan worden aan oneerlijke mensen. Kijk niet meer machteloos toe en wapen jezelf nu tegen oneerlijke spelers door een bezoek te brengen aan de Poker/ BlackJack-tafel van uw gastheer Mr. Vanish. Hier worden diverse strategieën en valkuilen onthuld, zodat u zich tegen deze praktijken kunt wapenen. Op deze manier verliest u uw geld niet aan deze valsspelers en leert u waar u op moet letten.

Workshop Vlasspelen
Tevens zal Mr. Vanish demonstraties geven met balletje/balletje, een van de gevaarlijkste spelen op straat, het oudste bedrog in de historie, waarin hij u laat zien dat u nooit kunt winnen. U kent het vast wel: 3 dopjes en 1 balletje, het balletje verhuist van het ene dopje naar het andere, u mag gokken waar het balletje ligt, dit gaat in werkelijkheid gepaard met hoge bedragen.

U zult een ervaring rijker zijn en mocht u in zo’n situatie komen, dan zult ú uw geld in uw zakken houden.
Kennis is macht.

Over Peter Woerde de instructeur van de workshop valsspelen

Op 15-jarige leeftijd leerde Peter Woerde zijn eerste goocheltruc. Twee jaar later won hij het eerste Nederlandse close-up concours voor goochelaars onder de 18 en in de daaropvolgende jaren wist hij twee derde prijzen en een tweede prijs te behalen op de Nederlandse kampioenschappen voor goochelaars in alle leeftijden. Op de wereldkampioenschappen goochelen in 2003 mocht hij zelfs een gastoptreden verzorgen. Als afgestudeerde wiskundige en één van de specialisten in Nederland op het gebied van valsspelen heeft Peter artikelen over gokken geschreven. Verder is hij op nationale televisie geweest om de geheimen van de Nederlandse casino’s te ontsluieren. In de zomer van 2004 is hij naar Las Vegas geweest om een opleiding tot blackjack dealer te volgen en hij mag zich nu dan ook een gediplomeerd blackjack dealer noemen. Tegenwoordig is Pieter in te huren als valsspelende blackjack dealer op uw feest

Workshop Valsspelen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop Valsspelen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21