Workshop Personal Branding

De deelnemers delen één op één kennis en ervaring. Aan de hand van concrete stellingen wordt kort gediscussieerd. De meest inspirerende ideeën worden gedeeld met alle deelnemers. Men wisselt 5 maal van gesprekspartner en doet nieuwe inzichten en nieuwe contacten op. De workshop is ook inzetbaar als Workshop Personal Branding: Hoe verkoop ik mezelf?

In de training “Personal Branding: Werken met je talent” werk je eerst en vooral aan het helder onderscheiden van wie jij bent en wat jouw talenten eigenlijk zijn, om daarna jouw talenten in een Personal Brand of Merk te vertalen.

Je zet jezelf beter in de markt – binnen of buiten je eigen organisatie – en zorgt ervoor dat je kwaliteiten en talenten herkend worden. In de training Met je talenten aan het werk ontwikkel je een authentieke en geloofwaardige manier om je meerwaarde en talenten naar voren te brengen. Bij het neerzetten van jouw personal brand maak je gebruik van marketingtechnieken en van het zelfinzicht dat je opdoet tijdens de training. Voor professionals die zich willen onderscheiden!

Workshop Personal Branding boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop Personal Branding. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21