Clubs als Sugar Factory, Paradiso, Melkweg en in Amsterdam, Off_Corso in Rotterdam, de Meester in Almere en de Mezz in Breda.

Deze jeugdige house prins gedraagt zich echter als een hongerige koning en heeft inmiddels ook België veroverd. Hij is met regelmaat terug te zien in Petrol & Noxx in Antwerpen en Citysounds Dendermonde.

Dit alles is de festivals ook niet onopgemerkt gebleven. Loveland, Dance Valley, Noorderslag, Solar, Latin Village en Deistelrock (B) zijn eerder gezwicht voor zijn royale mixtechniek en prikkelende platenkeus. Alsof deze namedropping nog niet misselijkmakend genoeg is, vragen we je om eens een keertje dronken te worden en te wiebelen op zijn mixtape. Hij staat garant voor een goeie house set en heeft ‘hier en daar een hitje voor je’.

Anti kater pilletjes krijg je er niet bij, dak eraf garantie en rondvliegend damesondergoed echter wel! Willie Wartaal live in actie zien?

Willie Wartaal spreekt graag over:

Willie Wartaal boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Willie Wartaal. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21