Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaretduo dat een enorme hit scoorde met het nummer Ik wou dat ik jou was. U kunt Veldhuis & Kemper inhuren voor een optreden.

Cameretten
Remco Veldhuis  en Richard Kemper werden in 1997 bij elkaar gebracht door een gezamenlijke vriend en in de jaren daarop gingen zij samen cabaret maken. In 1999 werden zij zodoende tweede tijdens het festival Cameretten, achter Marc-Marie Huijbregts.

De eerste avondvullende voorstelling van Veldhuis & Kemper ging in 2002 in première. Het programma Half zo Echt bevatte het nummer Ik wou dat ik jou was, wat ook werd uitgebracht als single. Het nummer werd een groot succes en haalde zelfs de tweede plek in de Top 40. Ook werd de single het meest gedraaide nummer van 2003.

Half zo Echt
In 2003 lanceerde het duo daarop het album Half zo Echt met naast Ik wou dat ik jou was, nog 11 andere nummers. Het album verkocht goed en ontving een Edison Music Award in de categorie Beste Kleinkunst/Luisterlied.

In 2004 stonden Veldhuis & Kemper zes maal in het voorprogramma van Marco Borsato in de Kuip, die telkens geheel was uitverkocht. Ook speelden zij in Ahoy op het Gala van het Nederlandse lied.

Inmiddels hebben Veldhuis & Kemper acht theatervoorstelling achter hun naam staan en hebben zij zes muziekalbums uitgebracht die allen in de top van de Album Top 100 eindigden.

Wilt u genieten van  dit muziek- en cabaretduo en Veldhuis & Kemper boeken voor een optreden? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Veldhuis & Kemper spreekt graag over:

Veldhuis & Kemper boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Veldhuis & Kemper. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21