Thomas Berge is bekend van hits als Kon ik maar even bij je zijn en het televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs. U kunt Thomas Berge inhuren voor een optreden waarbij hij al zijn hits zingt.

De Luchtballon
Al van jongs af aan staat Berge in de schijnwerpers. Op twaalfjarige leeftijd nam hij het nummer De Luchtballon op. Het nummer werd als promotie 800.000 keer verspreid door Neckermann.

In 2005 won Berge vervolgens de Zilveren Harp, een gerenommeerde muziekprijs als aanmoediging voor Nederlands talent.

Sterren Dansen op het IJs
In 2007 keken duizenden Nederlanders naar het populaire tv-programma Sterren Dansen op het IJs. Met zijn partner Nina Oelanova imponeerde hij de jury en kwam ver in het programma. Vervolgens nam hij met Tess Gaerthe, deelneemster van het Junior Songfestival, het nummer De Stem van mijn Hart uit. Het nummer is een vertaling van een nummer uit High School Musical 2.

In 2008 scoorde Berge zijn eerste top 10-hit met het nummer Zonder Jou. Ook was hij te zien in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook gaf hij twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall.

Nummer 1-hit
In 2009 kwam Berge’s grootste hit uit. Het nummer Kon ik maar even bij je zijn eindigde op nummer 1 in de Single Top 100 en werd goud. Ook Geen Kerstfeest Zonder Jou werd een nummer 1-hit.

In 2010 was Berge te bewonderen in het tweede seizoen van EO-programma De Mattheus Masterclass waarin niet-klassiek geschoolde artiesten een deel van de beroemde Matthäus passion uitvoeren in de St. Vituskerk in Hilversum.
Thomas Berge heeft inmiddels tien albums uitgebracht en vele hits op zijn naam staan. U kunt Thomas Berge boeken voor een optreden en genieten van deze nummers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Thomas Berge spreekt graag over:

Thomas Berge boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Thomas Berge. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21