Glam popzangeres Susanna Kay zette video-opnamen van haar optredens op YouTube en Hyves, en viel niet alleen op door haar dijk van een stem maar ook door haar mooie verschijning. Niet veel later kreeg ze een platencontract aangeboden.

YouTube
De in Amsterdam geboren Susanna Kay weet als klein meisje al dat zij artiest wil worden. In haar vroege tienerjaren zet zij haar eerste schreden op dat pad, wanneer zij auditie doet (en wordt aangenomen) bij een vooraanstaande Nederlandse theateropleiding. Haar kracht blijkt vooral te liggen bij het zingen en acteren. Na de middelbare school bezoekt zij de universiteit en studeert keurig af. Na de studie gaat Susanna naar New York, waar zij een opleiding volgt aan het Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Zij weet nu helemaal zeker dat zij artiest wil worden en na terugkeer in Amsterdam gaat zij onmiddellijk aan de slag als zangeres. Susanna treedt onder meer op in de trendy ‘Supperclub’ in de hoofdstad en valt op door haar stem en uiterlijk.

Met haar gezonde gevoel voor publiciteit plaatst Susanna video-opnamen van haar optredens op You Tube en ook daar valt zij op. In 2008 krijgt Susanna een contract bij Sony Music. Ruim een jaar later verschijnt haar debuutsingle, ‘Off the hook’.

Glamour
Susanna Kay heeft niet alleen een passie voor zingen maar ook voor Fashion, Art & Design. Die voorliefdes weet zij uitstekend te combineren in haar act en optredens. Op het podium ziet Susanna er altijd perfect uit. Kleding, accessoires, haar en make-up: Alles moet eruitzien en voelen als Glam met een hoofdletter G! Van deze sexy dame mag het publiek dan ook een spectaculaire show met een hoge entertainmentwaarde verwachten.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Susanna Kay spreekt graag over:

Susanna Kay boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Susanna Kay. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21