Sneltekenaar Hugo is een enthousiast artiest op locatie. Hij is inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, congres, bruiloft en bedrijfsopening. Leuk voor alle leeftijden, en een echte ijsbreker! Met zijn een mobiele ezel begeeft deze sneltekenaar zich onopvallend tussen uw gasten, en alles wat hij opvangt verwerkt hij in de tekening. Dus kijk uit wat je zegt! Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje’, andere papierformaten: er is veel mogelijk in overleg met sneltekenaar Hugo.

Tip: bedrijfslogo, tekst of boodschap kan geprint worden op het tekenpapier.
De tekeningen worden aangeboden in plastic opbergkokers.
Gemiddelde tekensnelheid: 5 à 7 minuten per karikatuur.

Hugo Freutel is één van de beste sneltekenaars van Nederland en maakt zijn tekeningen met veel passie. Dit zie je ook zeker terug in zijn werk.

Informatie  Hugo Freutel:
Tijdsduur 4 uur
Prijsklasse: €500 – € 1000

Ook kunt u kiezen uit de volgende sneltekenaars:
– Sneltekenaar IBIS
– Digitale sneltekenaar

De prijs voor een sneltekenaar is sterk afhankelijk van welke  je wilt boeken en voor welke tijdsduur. De meeste sneltekenaars die u via ons boekt zijn al te boeken vanaf 3 uur. Een sneltekenaar kost bij ons vanaf €800,-.  De sneltekenaar die u via ons boekt zijn uitsluitend professionele sneltekenaars. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen!

 

Sneltekenaar boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sneltekenaar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21