De opgewekte Nederlandstalige zangeres ‘van het levenslied’ Sieneke is onder meer bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, met het nummer ‘Ik ben verliefd’.

Songfestival
Sieneke Peeters groeit op in een hecht Nijmeegs gezin. Als kind houdt zij zich al bezig met zingen en dansen. Tijdens een optreden in het land maakt Sieneke indruk op Marianne Weber, die zich vervolgens ontfermt over de jonge zangeres. Marianne Weber schuift Sieneke in 2010 ook naar voren als kandidaat voor het Nationaal Songfestival. Met het door Pierre Kartner geschreven liedje ‘Ik ben verliefd’ (Sha-la-lie) wint zij een rommelig verlopen nationale finale maar sneuvelt zij uiteindelijk in de halve finale van het Eurovisiesongfestival in Oslo.

Zangcarrière
Begin 2011 is Sieneke te zien in het SBS 6-programma Sterren Dansen op het IJs. In augustus van dat jaar komt er een einde aan de zakelijke banden met Marianne Weber, maar niet aan de vriendschappelijke relatie tussen beiden en al helemaal niet aan de zangcarrière van Sieneke! Zij heeft inmiddels twee Nederlandstalige albums en diverse singles op haar naam. In 2013 trouwt Sieneke in haar geboorteplaats Nijmegen met Jan Baum.

Wilt u Sieneke boeken voor uw feest? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Sieneke spreekt graag over:

Sieneke boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sieneke. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21