Zangeres Sasja Brouwers heeft haar talenten kunnen ontplooien in diverse televisieprogramma’s en in musicals, waaronder ‘Cyrano’ van Joop van den Ende.

Jong en mooi
De in Amsterdam geboren Sasja Brouwers werkt na de middelbare school vastberaden aan een carrière in de entertainmentindustrie en volgt daartoe de nodige opleidingen. Inmiddels is Sasja uitgegroeid tot een allround talent met veel praktijkervaring . Zij is onder meer twee seizoenen lang te zien in de door Joop van den Ende geproduceerde musical ‘Cyrano’. Daarnaast zingt Sasja tal van jingles en reclamespotjes in voor radio- en televisiezenders, en verleent zij als achtergrondzangeres medewerking aan diverse muziekproducties. In september 1997 verschijnt haar debuutsingle, ‘Maar als je kleur bekent’. Sasja’s debuutalbum, ‘Jong en mooi’, wordt uitgebracht in 1998.

Topper
In 2003 doet Sasja mee aan de voorronde van het Nationale Songfestival met het nummer Rauw, dat vervolgens negen weken in de hitlijsten staat. In 2006 doet zij met haar partner Eric Forrest mee aan X Factor. In 2007 komt hun single ‘If we meet again’ uit.
Na een voor het moederschap ingelaste pauze laat Sasja in 2011 weer van zich horen met de single ‘Jij bent de liefde van mijn leven’. Later dat jaar volgt de single ‘Van hier naar oneindig’. In 2012 treedt Sasja op bij de Toppers in Concert en presenteert zij de nieuwe single, ‘Jij hoort bij mij’. Ook brengt zij een kerstsingle uit: ‘Dat is Kerstmis’. Sinds 2013 heeft Sasja een platencontract bij Frank van Etten Records. Haar eerste single bij dit label is de emotionele ballad ‘Welterusten mama’. Later verschijnt de vrolijke meezinger ‘Ik ben verliefd’.

Sasja Brouwers vertolkt niet alleen uptempo songs, zoals als de Songfestival Medley en ‘Engel van mijn hart’ van Gerard Joling, maar ook ballads van artiesten als Willeke Alberti en Gordon op uiterst professionele wijze. Haar repertoire is breed.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Sasja Brouwers spreekt graag over:

Sasja Brouwers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sasja Brouwers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21