Robert Leroy mag niet ontbreken op een groot evenement. De zanger is bekend van nummers als Geef de nacht maar de schuld en Ik droom alleen nog maar van jou en was in diverse muziekprogramma’s op televisie te bewonderen. U kunt Robert Leroy boeken voor een optreden.

Mooi weer De Leeuw
Het eerste album van Leroy was direct een schot in de roos. Hij mocht optreden in het programma Mooi weer De Leeuw van Paul de Leeuw en was te zien in diverse andere televisieprogramma’s. Daarnaast kreeg hij landelijke bekendheid met nummers als Laat mij maar gaan, Geef de nacht maar de schuld en Ik droom alleen nog maar van jou.

Verder schitterde de zanger op uitverkochte concerten op de Pepsi Stage, in De Meervaart en in de Heineken Music Hall.

Daarnaast is Leroy een bekend gezicht in Amsterdam. Iedere donderdag treedt hij op in feestcafé Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtplein.

Club Leroy
Verder heeft hij een show in Huis ter Duin: Club Leroy. Dit is een echte dinnershow in Las Vegas-stijl. Begeleid door een band speelt hij nummers van onder anderen Frank Sinatra, Barry Manilow, Paul Anka en Elvis Presley.

Wilt u Robert Leroy inhuren voor een optreden. De zanger heeft een uitgebreid repertoire met Nederlandstalige nummers en pop-klassiekers. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Robert Leroy spreekt graag over:

Robert Leroy boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert Leroy. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21