Als vertolker van het Nederlandse levenslied is Rob Ronalds onovertroffen. Daarnaast voelt hij zich als een vis in het water op het podium. Kortom: de zanger staat garant voor een avond vol vertier en u kunt Rob Ronalds boeken voor optredens.

Soundmixshow
Ronalds brak in 1992 bij de Soundmixshow van Hennie Huisman, waar hij op indrukwekkende wijze René Froger neerzette. Daarna volgden er jarenlang tal van optredens door heel het land.

In 1996 volgde er een nieuwe uitdaging toen Ronalds publieksentertainer werd bij het tv-programma Te land, te zee en in de lucht, een klassieker op de Nederlandse televisie.

Abnormaal
Daarnaast stond hij jarenlang in voorprogramma’s van grote publiekstrekkers als Rob de Nijs René Froger, Ruth Jacott en Marco Borsato. Zodoende maakten duizenden muziekliefhebbers kennis met de kwaliteiten van Rob Ronalds. Nog bekender wordt de zanger als hij de muziek verzorgt in het populaire televisieprogramma Abnormaal.

U kunt Rob Ronalds boeken voor een optreden en genieten van nummers als Malle Babbe, Copacabana en Love is in the air. Het repertoire van Ronalds bevat ruim 130 nummers dus er is voor ieder wat wils.

 

Wilt u Rob Ronalds inhuren? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Rob Ronalds spreekt graag over:

Rob Ronalds boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Ronalds. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21