Zanger René Schuurmans is met zijn Nederlandstalige liederen bekend van de TROS-muziekfeesten, Grote Pleinfeesten en Mega Festijnen. U kunt René Schuurmans boeken voor een optreden en meedeinen op zijn nummers

Bruiloft
Als jongetje droomde Schuurmans er nog niet van om zanger te worden. Als hij op de bruiloft van zijn broer samen met zijn zus Astrid optreedt begint het plots te kriebelen. Het gelegenheidsduo besluit door te gaan en treedt twee jaar lang op als het duo René & Astrid. Als Astrid uiteindelijk besluit zich te richten op een carrière in een band gaat René solo verder.

Met succes: zijn debuutsingle Op de Griekse Toer wordt een hit en ook het nummer Samen slaat aan bij het publiek. Schuurmans gaat zich steeds meer richten op het schrijven van de tekst en de melodielijn en het nummer Hela Ho wordt zelfs uitgeroepen tot carnavalskraker van het jaar. Zijn grootste hit wordt Laat de zon in je hart en zijn derde album Vanaf Vandaag bereikt de vijfde plek in de Album Top 100.

De Toppers
Ondertussen wordt Schuurmans uitgenodigd voor de TROS-muziekfeesten en treedt hij daarnaast op tijdens de Grote Pleinfeesten en Mega Festijnen. In de ArenA treeft hij tijdens pauzeconcerten van De Toppers op voor tienduizenden mensen. Daarnaast brengt hij in 2013 zijn inmiddels vijfde album Lach & Geniet uit.

Wilt u René Schuurmans inhuren voor een optreden?

Neem voor boekingen en meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Rene Schuurmans spreekt graag over:

Rene Schuurmans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rene Schuurmans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21