Zangeres Raffaëla Paton is de winnares van het derde seizoen van Idols (2006) en daarnaast bekend van The Voice of Holland.

Idols
Nadat zij in maart 2006 de finale van Idols heeft gewonnen, neemt Raffaëla met Paul de Leeuw het duet ‘Mijn houten hart’ op. Van 2008 tot 2010 maakt zij deel uit van de meidengroep Monroe. In 2010 doet Raffaëla mee aan The Voice of Holland, een talentenjacht waarin zij het ver schopt.

Beste zangers
Na The Voice of Holland duikt producer Eric van Tijn met Raffaëla de studio’s in voor een nummer dat als uithangbord wordt gebruikt voor de Eurogames 2011. Voor dit nummer werkt Raffaëla samen met iDANCE, een coverband die voornamelijk nummers van artiesten als David Guetta, The Black Eyed Peas en Fedde Le Grand brengt. De goede samenwerking leidt ertoe dat Raffaëla de vaste zangeres van de band iDANCE wordt. Maar ook als solist staat Raffaëla haar mannetje. Zo wint zij in 2013 het TROS-programma De beste zangers van Nederland.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Raffaela Paton spreekt graag over:

Raffaela Paton boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Raffaela Paton. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21