Priester (Mitchell Burgzorg) is een rapper die onder andere bekend is van zijn werk met de rapformatie LSD. Daarnaast is hij profvoetballer en speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax. U kunt Priester als muzikant inhuren voor een flitsend optreden.

Rapper
In 2005  dook Priester met zijn jeugdvrienden Nino en Don-G van de rapformatie LSD de studio in. De twee rappers brachten hem de fijne kneepjes van het vak bij en al snel deed Priester op rapgebied niet meer onder voor zijn vrienden. Priester sloot zich aan bij LSD bracht meerdere nummers uit en was te horen op drie mixtapes.

In 2008 ging hij opnieuw de studio in met Nino en in een etmaal stoomden zij de mixtame 24 uur mixtape volume 1 klaar. Priester tekende bij Black Label Music van Nino en werkte samen met onder  anderen Brainpower, Ali B en Gio.

Voetballer
Naast zijn carrière als rapper is Priester ook nog profvoetballer. Hij speelde in zijn jeugd bij Ajax en vervolgde zijn loopbaan bij HFC Haarlem, waar hij zijn debuut maakte in de Eerste Divisie. In 2008 vertrok hij naar NEC, waarvoor hij wedstrijden in de Eredivisie speelde. Daarna was hij een seizoen actief voor Almere City FC en vertrok vervolgens naar Bulgarije voor een avontuur bij PKF Ludogorets. In juni 2014 tekende hij een tweejarig contract bij Slavia Sofia.

Inmiddels is Priester onderdeel van het label Nindo van collega-rapper Negativ en heeft de videoclip Geen 1 uitgebracht.

Wilt u rapper Priester boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Priester spreekt graag over:

Priester boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Priester. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21