Zangeres en musicalactrice Pearl Jozefzoon heeft een stem als een klok. Hoewel zij van nature ingetogen is, geniet Pearl ervan op het podium te laten zien dat zij pit heeft, kan stralen en ook een diva kan zijn.

The Voice of Holland
Pearl Jozefzoon is onder andere bekend van haar deelname aan de eerste editie van The voice of Holland, waarin zij als tweede eindigt. Zij groeit op in Culemborg en zingt aanvankelijk vooral in de kerk en in een gospelkoor. Later volgt Pearl een opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Na haar studie zingt en danst zij bij theatergroep Jeans en is zij te zien in de musicalproducties Hairspray en Legally Blonde. Nadat ze al heeft geschitterd in The Voice of Holland doet Pearl in 2011 mee aan het NCRV-programma Van popster tot operaster, dat zij uiteindelijk wint.

The Time Is Now
In oktober 2011 is Pearl Jozefzoon een van de gastartiesten tijdens de Symphonica in Rosso concerten met Nick & Simon in een uitverkocht Gelredome. In 2012 doet zij mee aan het Nationaal Songfestival 2012, en eindigt als tweede, na Joan Franka. Pearls album ‘The Time Is Now’ verschijnt in februari 2013.

Wilt u Pearl Jozefzoon boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Pearl Jozefzoon spreekt graag over:

Pearl Jozefzoon boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Pearl Jozefzoon. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21