Met haar spontane, zeer persoonlijke presentatie weet zangeres Paula Snoeren iedereen in vervoering te brengen. Welke muziekstijl het ook is, en of nu om een ingetogen ballad of spetterend nummer gaat: Deze buitengewoon ervaren muzikante staat garant voor een onvergetelijk, origineel, en bovenal interactief optreden!

Musicals
Vanaf 1999 vertolkt Paula Snoeren jarenlang hoofdrollen in musicals in het theater van de Efteling. In 2002 is zij te bewonderen als zangeres/actrice in meer dan driehonderd theatervoorstellingen met illusionist Hans Klok. In 2004 vertolkt ze wederom een van de hoofdrollen in de theatershow van de Efteling, deze keer met tegenspeler Jim Bakkum.   In 2006 krijgt haar carrière een nieuwe wending wanneer zij bij Omroep Brabant het programma Zuidelijk Zaken gaat presenteren.  De laatste jaren staan in het teken van het presenteren van grote evenementen en van muzikale hoogtepunten.   Paula wordt regelmatig gevraagd als jurylid bij talentenjachten in de regio en wordt ook steeds vaker ingezet met haar schitterende easy listening programma.

Hits
Het is de specialiteit van Paula Snoeren: zij zweept het publiek graag op met een swingend en zeer interactief optreden tijdens uw feest of evenement. Met haar krachtige, adembenemende stemgeluid en een zeer persoonlijke presentatie lukt het haar ongetwijfeld ook bij uw gasten een gevoelige snaar te raken en iedereen ongedwongen laten swingen op actuele hits, dance classics en soulmuziek. Op verzoek zet Paula daarbij graag een of meer personen in de schijnwerper.

 

De spetterende hoofdact van Paula Snoeren duurt ongeveer 40 minuten.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Paula Snoeren spreekt graag over:

Paula Snoeren boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paula Snoeren. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21