Een gezin dat samen optreedt met de meest prachtige liederen uit opera’s en Bel Canto-muziek: dat is Opera Familia. De muziek van Opera Familia is een verrassende en rijke combinatie van klassieke en popmuziek, die doet denken aan het repertoire van bijvoorbeeld Andrea Bocelli of Il Divo. U kunt Opera Familia boeken voor een prachtig concert.

Ongeluk
Na een heftig busongeluk in 2010, waarbij moeder Carla zwaargewond raakte, besloot het gezin Van der Veldt de krachten te bundelen en gezamenlijk muziek te gaan maken.

Het gezin bestaat uit sopraan Belinda Vermeer, de dochter van Carla, haar pleegvader, bariton Paul van der Veldt en mezzo-sopraan Carla. Belinda groeide als dochter van twee muzikale ouders op met muziek. Op die manier werden de aria’s er bij haar met de paplepel ingegoten.  Haar idolen zijn Michael Bublé en Maria Callas.

Haar moeder Carla volgde een studie uitvoerend musicus solozang in Amsterdam. Ze was vervolgens soliste bij de Nederlandse Opera Stichting en de Nationale Reisopera. Ook speelde zij in diverse Opera Comiques. Samen met haar man Paul trad zij jarenlang op als het duo To Be.

Paul begon op achtjarige leeftijd als jongenssopraan. In die hoedanigheid werkte hij mee aan de Mattheus Passion. Toen hij iets ouder was, studeerde hij zang en piano. Hij werkte als zangpedagoog en als leraar aan de Hoge School der Kunsten in Amsterdam. Samen met zijn vrouw trad hij over de hele wereld, van New York tot Hong Kong, op.

Holland’s Got Talent
In 2011 maakte Opera Familia furore tijdens een indrukwekkend televisiedebuut bij Holland’s Got Talent. Jurylid Patricia Paay was danig onder de indruk van de vertolking die Opera Familia voor het programma maakte van Ave Maria van Schubert.

Vervolgens werd het debuutalbum Il Canto uitgebracht en binnen twee weken behaalde de plaat de gouden status. Sindsdien is het gezin door het hele land te bewonderen tijdens optredens.

In 2011 gaf het trio een reeks Warme Winterconcerten. Daarnaast verschenen zij op televisie tijdens de kersteditie van All You Need is Love.

Wilt u Opera Familia boeken voor een prachtig optreden? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere 

Opera Familia spreekt graag over:

Opera Familia boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Opera Familia. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21