Monique werd geboren in 1981 in Haarlem en groeide op in Bennebroek samen met haar ouders en broer. Tijdens haar jeugd deed ze niets liever dan buitenspelen en sport. Dieren waren haar grote passie.

Ze reed competitie op hoog niveau in de ruitersport. Na het behalen van haar havo diploma is Monique aan het werk gegaan als communicatie assistent bij een marketing bureau, waar zij een jaar lang de interne en externe communicatie verzorgde.
Toen zij echter op straat ontdekt werd door de directeur van Elite models, ging het snel.
Binnen afzienbare tijd reisde ze als model de hele wereld over voor grote opdrachtgevers als GAP, H&M
en diverse magazines en woonde ze in verschillende modesteden als Parijs, Tel Aviv en New York.

Monique Spronk boeken voor uw evenement?

In deze hectische periode rondde ze tevens een (verkort) HBO studie marketing af.

In 2006 en 2007 presenteerde Monique voor Veronica drie verschillende programma’s:
“Veronica’s Mission Impossible”, waarvoor zij Tom Cruise interviewde, het autoprogramma “Heels on Wheels”
en “Veronica Poker”, waarin bekende Nederlanders leren pokeren.

Tegenwoordig staat Monique niet meer alleen voor de camera, maar richt ze zich tevens op het werk achter de camera in de vorm van regie. Zij regisseerde en filmde enkele fundraising films voor goede doelen, zoals stichting Monkey Business en stichting Kikid.
Momenteel ondersteunt zij, samen met de stichting S2S, een weeshuis en een opvanghuis voor straatjongens in Kenia. Ze is ook bezig om een eigen stichting op te richten om meerdere projecten te kunnen ondersteunen.

Verder besteed Monique haar vrije tijd het liefst met sporten, mode, fotografie en autoracen. Ze is nu bezig met het behalen van haar racelicentie en zal binnenkort uitkomen voor het Westfield raceteam.

Monique Spronk boeken voor uw evenement?

Monique Spronk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Monique Spronk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21