De Volendamse schone Monique Smit is het vrolijke zusje van Jan. Zij is een populaire verschijning op feesten en partijen in Nederland en zingt er graag de sterren van de hemel.

Wild
Met de release van haar eerste single ‘Wild’ is een droomwens van Monique Smit uit. Eind 2006 is zij al te horen op een kerstnummer van haar oudere broer Jan, ‘Kerst voor Iedereen’. Na succesvolle optredens in de televisieserie Just the Two of Us gaat zij aan de slag met producer Han Kooreneef en neemt ze onder meer het liedje ‘Wild’ op, dat meteen een grote hit wordt!

Zapp Kids Top 20
Vanaf eind 2007 presenteert Monique Smit bij de TROS het muziekprogramma Z@pp Kids Top 20. Sinds 2010 presenteert zij ook het programma Wild van Muziek op Sterren 24. In 2010 is zij te horen op een single van haar broer en in 2011 brengt zij het duet ‘Eén zomeravond met jou’ uit, samen met Tim Douwsma.

Wilt u Monique Smit boeken voor uw volgende evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boekingsinformatie Monique Smit:

Tijdsduur: 30 minuten

Prijsklasse: €2000 – €3000

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Monique Smit spreekt graag over:

Monique Smit boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Monique Smit. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21