SInger-songwriter Miss Montreal, bekend van nummers als Just a flirt en Being alone at christmas treedt op met haar begeleidingsband. U kunt Miss Montreal inhuren voor een optreden.

Ysis
De muzikale carrière van Miss Montreal (Sanne Hans) begon in de band Ysis, waarin zij gitaar speelde en de zang voor haar rekening nam.

Nadat zij gestopt was met de band ging zij verder als soloartiest. Het eerste succes was haar deelname aan een commercial van Slankie, waarin zij zingt. Vervolgens werd ze gevraagd op te treden in De Wereld Draait Door en door radio-dj Giel Beelen.

In oktober 2008 kwam de eerste single van Miss Montreal uit. Het nummer Just a Flirt werd een week lang iedere ochtend gedraaid in het programma van Beelen en werd uiteindelijk 3FM Megahit. Het nummer bereikte de 11e plaats in de Top 40.

In mei 2009 verscheen vervolgens haar debuutalbum Miss Montreal en van de single This is my life werd een videoclip gemaakt. In hetzelfde jaar was zij te zien in een aflevering van het programma Waar is de Mol?, van Johnny de Mol. In de uitzending maakte het duo een reis door Amerika. Het nummer Being alone at christmas werd een grote hit en haalde de vijfde plek in de Top 40.

In 2010 kwam het vervolgalbum So… Anything else? uit. In 2010 volgde een clubtour van Miss Montreal. Hierbij trad zij op in twintig verschillende steden.

Het volgende album dat Miss Montreal uitbracht was I am Hunter. De single Wish I could werd een groot succes en werd de meest gedraaide plaat van 2011 op 3FM.

Singer-songwriter
Na het uitbrengen van het album volgde in 2012 de nieuwe theatertour S-SS-SSS-Sanne, waarin zij in 29 verschillende theaters stond. Tevens werd zij jurylid van het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland.

In 2013 bracht Miss Montreal de plaat Hoe uit. Hierin wordt zij bijgestaan door muzikant Nielson. Het nummer bereikte de vierde plaats in de  Top 40. In 2013 werd het nummer Say heaven, say hell gebruikt als de titelsong van het televisieprogramma Utopia.

Een jaar later werd tijdens de 3FM Awards uitgeroepen tot beste zangers. Hetzelfde jaar bracht zij haar nieuwe CD Irrational uit.

Wilt u Miss Montreal en haar band in huren voor een optreden? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Miss Montreal spreekt graag over:

Miss Montreal boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Miss Montreal. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21