Zangeres Manuela Kemp staat bekend om haar hese stemgeluid. Een fotosessie voor Playboy heeft bijgedragen aan een stoer imago van ‘Seks & Drugs & Rock ’n Roll’.

Showbizz
Na het atheneum volgt de Noord-Hollandse Manuëla Kemp een etaleursopleiding. Zij kiest echter voor een carrière in de showbizz. Manuëla loopt modeshows en op de Firato verzorgt zij de introductie van Filmnet. Ook werkt zij als dj bij radiopiraat ‘Dynamic’ doet zij productiewerkzaamheden voor de speelfilm Het bittere kruid. Haar carrière als presentatrice begint bij RTL 4, waar zij programma’s als Eigen Huis en Tuin en Gezondheid presenteert. Nadat zij de overstap naar de KRO heeft gemaakt, krijgt Manuëla in het programma Maan bij nacht alle vrijheid om haar twee grootste passies, presenteren en zingen, te combineren. Na enige tijd keert zij toch weer terug naar RTL 4 en voor deze zender presenteert zij tal van programma’s, waaronder Alles voor de band, Het Swingpaleis, de Edison Music Awards, Dayzers, Bobo’s in the Bush en De Vrienden van Amstel. Ook als actrice is Manuëla actief. Zo is zij onder meer te bewonderen in de films De Zeemeerman en Alice in Glamourland en in diverse televisieproducties.

Zangcarrière
De zangcarrière van Manuëla Kemp begint bij de meidengroep The Revelletes. Vervolgens treedt zij in 1997 op als achtergrondzangeres tijdens de theatertour van Ramses Shaffy. In 2001 presenteert zij haar debuutalbum ‘Slapeloze nachten’ en in 2004 verschijnt de single ‘In het licht van jouw ogen’. Manuëla treedt niet alleen regelmatig op met haar ‘Manuëla Kemp band’, maar ook met ‘Hollywood Boulevard’, met de gelegenheidsband ‘The Cheddar Headz’ en met ‘Girls wanna have fun’.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Manuela Kemp spreekt graag over:

Manuela Kemp boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Manuela Kemp. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21