Zangeres Lisa Lois beleefde haar doorbraak als winnares van het programma X factor. Ze is inmiddels niet alleen ouder, maar ook beter en wijzer geworden. Naar eigen zeggen is Lisa geen popster maar muzikant.

Megahit
Na het winnen van X factor en het uitbrengen van de megahit Hallelujah (een prachtige cover van het nummer van Leonard Cohen) heeft de Wageningse Lisa Lois zich verder ontwikkeld als zangeres. Na haar overigens zeer succesvolle debuutalbum Smoke besluit zij het over een andere boeg te gooien en zelf liedjes te gaan schrijven. In Londen neemt zij het album Breaking Away op, het creatieve eindresultaat van een intense periode in haar leven en carrière.

Key of life
Lisa Lois is een heerlijke flapuit en een artiest zonder poeha. De drie sterren die op haar arm zijn getatoeëerd, symboliseren haar familie. De op haar schouder aangebrachte ‘Key of Life’ onderstreept dat je alles uit het leven moet halen! Lisa brengt dit motto in praktijk en demonstreert tijdens haar indringende optredens steevast dat zij haar talenten ten volle wil benutten, en delen met het publiek.

 

Boekingsinformatie Lisa:

Tijdsduur 30 minuten

Tape-act

Prijs: op aanvraag

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Lisa spreekt graag over:

Lisa boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lisa. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21