Levend standbeeld inhuren: Sinds een aantal jaren zijn levende standbeelden zeer bekend bij een groot publiek. De kracht van een levend standbeeld zit hem in de uitstraling. Een Levend standbeeld kan worden ingezet als centrale performance maar ook als onderdeel van een dekoratie of zaalaankleding. Een schitterende “show”, alleen of als duo, van verschillende statues die kunnen worden gecombineerd op uw feest. Wat dacht u van De Waterdrager, Het Gouden Standbeeld, Meditatin’ Boedha en nog veel meer… Het is altijd weer leuk als de kinderen kijken en het levende standbeeld beweegt ineens. Levende standbeelden een echte aanrader voor uw braderie, personeelsavond, bedrijfsfeest of trouw / bruiloftfeest.
Laat Outevents het voor u verzorgen!

Levend standbeeld boeken voor uw evenement

Maatwerk
Mocht u specifieke wensen hebben dan denken we graag mee om een beeld aan te passen aan het evenemenet of thema of een heel nieuw beeld op maat te maken. Prijzen hangen helemaal af van de moeilijkheidsgraad van het te maken beeld.
Houdt u er rekening mee dat de vervaardigingstijd van 1 beeld op ongeveer 2 weken ligt.

Alle door ons vervaardigde – en/of door de klant aangeleverde en door ons bewerkte kostuums én attributen blijven na opdracht in bezit van Living Sulptures.

Levend standbeeld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Levend standbeeld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21