Lange Frans werd als onderdeel van het duo Lange Frans & Baas B een ster in Nederland. Met nummers als Zinloos en Het land van scoorde hij nummer 1-hits. Daarnaast is hij televisiepresentator en kunt u Lange Frans boeken voor optredens.

D-Men
Samen met jeugdvriend Baas B richt Lange Frans in 1997 de hiphopformatie D-Men op. Een aantal jaar later, in 2001, winnen Lange Frans en Baas B de talentenjacht Most Wanted. Twee jaar later schrijft Lange Frans ook het battle-toernooi Spitt in Paradiso op zijn naam, waarbij hij gerenommeerde rappers uit binnen- en buitenland verslaat.

Als duo breekt hij samen met Baas B door met de single Moppie. Het volgende nummer, Zinloos, een aanklacht tegen zinloos geweld wordt een nummer 1-hit. Na de moord op Theo van Gogh past het duo de tekst van het nummer aan.  Ook de volgende single Het land van belandt op nummer-1. Met Zing voor me, uit 2010, een samenwerking met Thé Lau, scoort Lange Frans zijn derde nummer 1-hit, ditmaal solo. Lange Frans & Baas B zijn op dat moment al uit elkaar gegaan.

Rapcolumn
Behalve als artiest is Lange Frans bekend van het radioprogramma GIEL van Giel Beelen, waarin hij elke vrijdag een rapcolumn heeft. Daarnaast heeft hij zijn eigen programma op Wild FM.

Als televisiepresentator is Lange Frans actief voor Veronica. Hij presenteert uitzendingen rond pokerwedstrijden en was presentator van de programma’s Fobiac, Vegas Voyage en Kamervragen.

Deze ster is beschikbaar voor optredens. Wilt u Lange Frans boeken als artiest? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Lange Frans spreekt graag over:

Lange Frans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lange Frans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21