Rapper Kleine Viezerik is hot. Hij werkte samen met tal van hiphopartiesten, bracht een soloalbum uit en verscheen in diverse tv-programma’s. U kunt Kleine Viezerik boeken voor optredens. Met zijn rauwe uiterlijk en energieke optredens zorgt de rapper voor flitsende shows.

101Barz
De uit Amsterdam-West afkomstige Kleine Viezerik trok de aandacht met een spetterend optreden tijdens het BNN-programma 101Barz. In 2009 bracht de rapper zijn eerste mixtape uit en werd daarmee direct genomineerd voor een State Award in de categorie Rookie of the Year.

Een jaar later in 2010 lanceerde Kleine Viezerik zijn debuutalbum N Zie De Boy, waarmee hij uiteindelijke een State Award wist te winnen. De eerste single van het album Meisje Luister werd vertoond in het programma SBS Shownieuws en de videoclip met in de hoofdrol voetballer Gregory van der Wiel werd in een week meer dan 250.000 keer bekeken op internet.

Televisie
Op televisie was Kleine Viezerik te bewonderen in het programma Ali B op volle toeren, waarin hij op bezoek ging bij Willeke Alberti. De zangeres vertolkte op eigen wijze Kleine Viezeriks Meisje Luister. Op zijn beurt maakte de rapper een eigen versie van Alberti’s Telkens Weer.

Daarnaast trad de rapper op in het programma Fort Boyard en deed hij in 2012 mee aan het SBS-programma Sterren Springen. Ook deed hij mee aan het door de AVRO uitgezonden programma Maestro.

Kleine Viezerik is door de jaren heen veel te horen geweest op nummers van collega-rappers. Zo werkte hij samen met Dio, The Opposites, Winne en Sir OJ. Ook verzorgde hij de muziek in een commercial van Nike.

U kunt Kleine Viezerik boeken als artiest. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Kleine Viezerik spreekt graag over:

Kleine Viezerik boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kleine Viezerik. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21