De levendige entertainer Kim Lian van der Meij doet alles met veel energie en enthousiasme: zingen, dansen, presenteren en acteren.

Mini Playbackshow
Kim Lian van der Meij groeit op in een muzikaal gezin en wint al jong diverse danswedstrijden. Ook is zij elke zomer met een nieuwe act te bewonderen in regionale Playbackshows. Als meisje van zes bereikt zij ook het podium van de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Als zij elf is, doet zij nog een keer mee, nu samen met haar twee zusjes. Niet veel later volgt Kim Lian een toneelcursus in ‘De Egelantier’ in Haarlem en op haar vijftiende heeft zij al een rol te pakken in een kindertheaterstuk.

Veelzijdige musicalster
Na de HAVO volgt Kim Lian de vooropleiding aan de particuliere toneelschool ‘De Trap’ in Amsterdam en doet zij via casting-en modellenbureaus wat modellen- en acteerwerk. Zij is onder andere te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, Kees & Co en Costa! Daarnaast werkt Kim Lian in promotieteams voor radio en televisie en treedt zij op als assistente in enkele tv-shows. Zij doet ook veel ervaring op als presentatrice bij Call TV. Later is Kim Lian onder meer te zien als presentatrice bij FoxKids en schittert zij in de televisieserie Bon Bini Beach. Ondertussen bouwt zij verder aan een muzikale carrière, scoort enkele hits en staat zij op de planken in de musicals Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen?, Doe maar, Fame, Footloose, Legally Blonde, Daddy Cool en Shrek. Verder is Kim Lian regelmatig actief als stemactrice en sinds 2014 is zij werkzaam bij SBS 6.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Kim Lian spreekt graag over:

Kim Lian boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kim Lian. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21