Samenwerken schept een band. Samen oplossingen zoeken voor iets wat niet lukt schept een nog hechtere band.

Jongleren noemt men ook wel “de kunst van het loslaten”. Het in de lucht werpen (en weer opvangen) van drie ballen is een kunst die iedereen binnen 60 minuten kan leren, mits de juiste leertechniek wordt toegepast.

Om de workshop jongleren zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw programma is er van tevoren een telefonisch voorgesprek om uw wensen, thema of boodschap door te spreken. Thema’s die tijdens de workshop jongleren veelal worden aangehaald zijn; teambuilding, loslaten van oude patronen, hoe houd je alle ballen in de lucht etc. Na een kort maar verfrissend intermezzo gaan de deelnemers aan de slag met de workshop jongleren.

In de workshop jongleren worden uw gasten door professionele jongleurs onder handen genomen. In het begin van de workshop krijgt men eerst de basis technieken geleerd, waarna de lat steeds hoger wordt gelegd.

“Lekker samen bezig zijn” is de motto van deze workshop!

Op elke gewenste locatie mogelijk!

Prijsklasse: €500 – €1000
Tijdsduur: 90 – 120 minuten

Jongleer workshop boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jongleer workshop. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21