Jeroen Kijk in de Vegte boeken: Jeroen werd op 14 juni 1974 te Emmeloord geboren. Na het behalen van zijn HAVO diploma begon hij aan de opleiding Journalistiek in Zwolle. Op zijn 18e kwam hij voor het eerst met Veronica in aanraking, via Club Veronica. Na een aantal jaar televisie vroeg Robert Jensen hem om een radioprogramma te gaan maken bij Veronica FM.

In 2000 maakte Jeroen de overstap naar BNN. Daar was hij co-host van Ruud de Wild, in het 3FM programma ‘ruuddewild.nl’. Verder presenteerde hij samen met Adam Curry op radio 2 ‘Curry & KidV’. Na het vertrek van Adam Curry presenteerde Jeroen ‘Alle 40 Goed’.

Jeroen Kijk in de Vegte boeken voor uw evenement

In 2003 kwam Jeroen ook op TV. Bij BNN presenteerde hij onder andere de ‘Homo100-nacht’. Daarnaast was hij voor het eerst bij Veronica te zien. Als gastpresentator was hij betrokken bij het programma ‘Veronica Vibes’. In januari 2004 maakte Jeroen de overstap van BNN naar Veronica Televisie, waar hij bij programma’s als Veronica Vibes en De Grote Beurt betrokken is geweest. Vanaf september 2004 is hij wekelijks te zien in Countdown! In 2005 presenteert hij “Be a moviestar”

Jeroen Kijk in de Vegte spreekt graag over:

Jeroen Kijk in de Vegte boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jeroen Kijk in de Vegte. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21