Inge Schrama boeken: Inge Schrama werd op 5 december 1985 geboren in Heemstede. Al van jongs af aan heeft Inge een grote interesse in acteren.

Toch is Inge min of meer per toeval het acteervak ingerold; toen haar twee jongere broers zich inschreven voor een casting van de jeugdserie De Daltons, werd Inge gevraagd zich bij het castingbureau in te schrijven. Dat leverde haar bijrollen en figuratierollen op in onder andere Dunya en Desie, de televisieserie Costa! en een korte film van de VPRO. Ook was zij te zien in Beamers, een voorlichtingsfilm voor basisscholen. Daarnaast werd Inge gecast voor de rol van Elin in de Nederlandse remake van Fucking Åmal. Deze film zou echter door financiële redenen geen doorgang vinden.

Inge Schrama boeken voor uw evenement?

Enige tijd later, toen Inge midden in haar eindexamen zat, werd ze gecast voor een vaste rol in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf 15 mei 2003 staat ze dan ook dagelijks op de set als Sjors Langeveld en is dit populaire karakter niet meer weg te denken in de best bekeken soapserie van Nederland.

Alle gages van bekende tv persoonlijkheden zijn op aanvraag en worden uitsluitend op offerte basis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau

 

Inge Schrama boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Inge Schrama. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21