Ian van Dahl oftewel Annemarie begon al op een leeftijd van zeven met zingen. Ze groeit op in een muzikale familie aangezien haar moeder en zus ook aardig kunnen zingen. Zij volgde zanglessen en in klassieke muziek. zij studeerde vakken zoals moderne talen en kunstgeschiedenis waaruit zou moeten blijken dat ze een carrière als stylisten op het oog had. Deze droom om ooit nog een bekend mode designer te worden heeft zij nog niet opgegeven. Ze besteed veel tijd aan haar stijl als artieste.

Ze draagt veel Haute couture kleding zoals Vivienne Westwood en Pacco Rabane.  De neiging om ooit nog een eigen kledinglijn te hebben is nog erg groot. Haar algemene gedachten over kleding zijn: Less is more en kleding moet vooral tijdloos zijn. Ian van Dahl heeft op het moment een enorm drukke agenda. Is van Dahl niet onderweg of in de studio bezig, dan is zij wel bezig met fotosessies en interviews. Hoe dan ook neemt van Dahl nog altijd zanglessen om zichzelf te verbeteren.

In haar vrije tijd is zij te vinden in diverse gebouwen in binnen en buitenland met haar fantastische liveshow ’s. Ian van Dahl heeft producers achter zich zoals Christopher Chantziz en Erik Vanspauwen die samen met haar, het eerste album hebben geproduceerd.  Deze samenwerking die ontstaat tot een echt team, heeft in vele clubs en commerciële projecten veel respect opgebouwd over de hele wereld. Deze samenwerking leidt tot een nieuw album van wereldklasse.

Ian van Dahl boeken

Heeft u interesse in het boeken van Ian van Dahl maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

© Quality Bookings – Almere

Ian van Dahl spreekt graag over:

Ian van Dahl boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ian van Dahl. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21