De populariteit van Henk Wijngaard kent geen grenzen dankzij de Nederlandstalige feestmuziek waarmee hij het land doortrekt.

Truckerliedjes

Henk Wijngaard is oorspronkelijk vrachtwagenchauffeur en verdient wat bij met truckerliedjes. Op een gegeven moment neemt zijn muzikale carrière echter een enorme vlucht als in 1978 zijn eerste plaat ‘Met de vlam in de pijp’ een tophit wordt. Daarop volgen succesnummers als ‘Ik heb een truck als mijn woning’ en ‘Kilometervreters’.

Geïnspireerd

Na een rustperiode komt Henk Wijngaard in 1988 sterk terug met de hit ‘Een sneeuwwitte bruidsjurk’. Hij scoort wederom hit na hit. Met zijn innemende karakter maakt Wijngaard schijnbaar moeiteloos contact met het publiek. Hij is een gemotiveerde en geïnspireerde zanger en loopt nog steeds over van ideeën voor liedjes, niet alleen maar zeker ook voor truckers!

 

© Quality Bookings – Almere

Henk Wijngaard spreekt graag over:

Henk Wijngaard boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Henk Wijngaard. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21