De populaire zanger Henk Damen is in de verte familie van Grad Damen en Frans Bauer maar hij heeft het echt helemaal aan zijn eigen, unieke stemgeluid te danken dat hij het in het Nederlandstalige muziekwereldje gemaakt heeft.

Zomerliefde

Henk Damen begint zijn carrière als profvoetballer bij FC Den Bosch, maar maakt na twee seizoenen in de eredivisie de overstap naar de entertainmentindustrie. Hij is namelijk een hartstochtelijk zanger van (vooral) Nederlandse muziek. Zijn eerste CD-single heet ‘Ik Droom M´n Hele Leven Van Jou’ en zorgt voor zijn doorbraak. In 2002 verschijnt ook zijn debuutalbum ‘Zomerliefde’. In de jaren daarna volgen vele singles en albums.

Hitmix

In 2006 is Henk Damen bij de regionale zender Omroep Brabant te zien in een eigen 13-delige reallifesoap, Het kamp van Henk Damen. In 2007 gaat hij ook het muziekprogramma Hollandse Hitmix op Tien presenteren.
Henk Damen zingt zowel gevoelige liedjes met herkenbare teksten als onvervalste feestnummers die bruisen van Brabantse gezelligheid.

 

© Quality Bookings – Almere

Henk Damen spreekt graag over:

Henk Damen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Henk Damen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21