Vrij onverwacht is Guus Meeuwis in 1995 gekatapulteerd als zanger door zijn enorme hit ‘Het Is Een Nacht’. Tien jaar later evenaart hij dat succes met ‘Geef Mij Je Angst’ en in 1997 scoort hij zijn derde nummer 1-hit met het door Antonie Kamerling gezongen ‘Toen Ik Je Zag’.

Verbazing

Het debuutalbum van Guus Meeuwis, Verbazing, is voordat het in april 1996 verschijnt al goud. Meer dan 200.000 exemplaren van de cd gaan over de toonbank. Het tweede album van Guus Meeuwis (& Vagant) is Schilderij en ook dat verkoopt grif. Voor Allen, dat in 2001 verschijnt, is het derde en tevens laatste album van Guus Meeuwis & Vagant. Eind 2001 komt er namelijk een eind aan het bestaan van de band Guus Meeuwis & Vagant en gaat Guus alleen verder.

Solo

In 2002 brengt Guus Meeuwis zijn solodebuutalbum uit, dat eenvoudig zijn naam draagt. Hij wordt begeleid door een band waarin oude en nieuwe gezichten te zien zijn. Een van de nummers op dat album, Brabant, groeit zelfs uit tot het officieuze volkslied van die provincie. In 2004 verschijnt het album Tien Jaar Levensecht waarop zijn grootste hits staan, aangevuld met enkele persoonlijke favorieten en nieuwe liedjes. Het tweede soloalbum van Guus Meeuwis verschijnt in 2005 en heet Wijzer. In 2006 ontvangt hij niet alleen een Gouden Harp maar ook een Edison Award. Dat jaar geeft hij ook voor het eerst een serie concerten in het Philips Stadion onder de noemer ‘Groots met een zachte G’. Vanaf 2011 treedt Guus ook op als vaste teamcaptain in het spelprogramma Ik hou van Holland. Zijn negende studio-album, Het Kan Hier Zo Mooi Zijn, verschijnt op 10 mei 2013.

De succesformule van een optreden van Guus Meeuwis bestaat uit een perfecte combinatie tussen gevoelige luisterliedjes en sfeervolle feestnummers, die de zanger inleidt met veel gevoel en de nodige humor.

Wilt u Guus Meeuwis boeken voor uw volgende evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Informatie Guus Meeuwis boeken:

Tijdsduur: 1 uur

Prijsklasse: op aanvraag

– enkel live met band

– Nederlandstalig

– geen privéfeesten/ bruiloften

– geen optredens met orkesten, fanfares en harmonieën

 

© Quality Bookings – Almere

 

 

Guus Meeuwis spreekt graag over:

Guus Meeuwis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Guus Meeuwis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21