Wat meer dan 10 jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond in het Amsterdamse nachtleven en ver daarbuiten. De sfeer op de feestjes is zo uniek, dat er meer en meer vraag naar ontstond. De verslavende energie van het publiek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ’s smolten samen en creëerden één van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft.

Mede om aan deze vraag tegemoet te komen hebben de heren nu een DJ en MC act gevormd. Deze act brengt de aanstekelijke en vrouwvriendlijke energie van het concept naar alle clubs en festivals. De act is geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare en ongetwijfelde hits! Deze hits gaan hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf.

Girls Love DJs is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het  nachtleven en voormalige resident supersterren op de feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson. Zij staan 24 uur per dag paraat om je club op zijn kop te zetten, dus zorg ervoor dat je al hun sets, mixtapes, bootlegs en originals checkt op de muziek page!

Girls Love DJs spreekt graag over:

Girls Love DJs boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Girls Love DJs. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21