Zanger Gio heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld die het R&B genre ontstijgt. Het is een sexy mix van R&B, pop, reggae, dancehall en meer.

Allround
Gio groeit op in een muzikale familie en beseft al vroeg dat hij op het podium wil staan. Hij treedt op met een dansgroep, neemt deel aan diverse talentenjachten en leert teksten te schrijven, melodieën te componeren en muziek te produceren. Hij ontwikkelt zich in rap tempo tot een allround performer. Naast Michael Jackson behoren Dru Hill en Jodeci tot zijn grote voorbeelden.

Ook Nederlandstalig
Op zijn vijftiende tekent Gio een contract bij managementbureau Talented-Unlimited en komt zijn carrière in een stroomversnelling. Hij is te zien in diverse televisieprogramma’s en op verschillende festivals, en krijgt ook een rol in de film Feestje! van Paul de Leeuw. Hij verzorgt ook voorprogramma’s van bekende internationale artiesten. Zijn debuutalbum First is bijzonder succesvol. Later brengt Gio eveneens zeer goed ontvangen Nederlandstalige nummers uit en is hij onder meer te zien in het populaire televisieprogramma Ali B op volle toeren.

 

© Quality Bookings – Almere

Gio spreekt graag over:

Gio boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gio. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21