Shockjock
Hij heeft alles gedaan wat God verboden heeft. Zijn verleden is een en al sex, drugs (hij testte alle planten, poeders en paddestoelen) en rock & roll (een dronken Bonnie St Claire rende scheldend de studio uit) En dat allemaal live op de zender. Of het allemaal niet schokkend genoeg was, verscheen hij ook nog poedelnaakt naast Gerard Joling in een TV-spotje.

Giel Beelen boeken voor uw evenement

Giel Beelen boeken
Maar er is ook een andere kant aan Giel Beelen. Hij was jaren keurig getrouwd, kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland. Zo werkt hij als tiener al als technicus bij Noordzee FM, Classic FM en Radio 10 Gold, produceert hij bij Stenders In De Middag en later, als hij allang en breed 3FM DJ is, helpt hij de 3FM internet redactie regelmatig uit de brand.

DJ in den dop
Giel heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier.

Giel Beelen boeken voor uw evenement

Wilt u Giel Beelen boeken voor uw feest? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Giel Beelen spreekt graag over:

Giel Beelen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Giel Beelen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21