De hits van volkszanger Frans Duijts worden uit volle borst meegezongen door fans uit alle lagen van de bevolking.

Van hobby tot beroep
Voor de uit Tiel afkomstige Frans Duijts is het allemaal begonnen als het een hobby. Het overweldigende succes van zijn singles en albums heeft zijn leven echter op zijn kop gezet en hij is dolgelukkig dat hij zijn liefde voor het levenslied nu avond aan avond mag uitdragen. Aanvankelijk toerde Frans door het land als imitator van André Hazes. Van het een kwam het ander en voor hij het wist had hij een baan naast zijn werk in het sloopbedrijf van zijn familie.

Populair
Sinds 2006 timmert Frans Duijts aan de weg met eigen (Nederlandstalig) repertoire, waaronder de hit ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’. Hij is te zien in televisieprogramma’s als De zomer voorbij en De wereld draait door en te horen op alle grote radiostations. In 2010 heeft Frans zelfs zijn eigen reallife soap bij RTL 4. De sympathieke volkszanger bouwt zo een grote populariteit op.

 

© Quality Bookings – Almere

Frans Duijts spreekt graag over:

Frans Duijts boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frans Duijts. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21