Singer-songwriter Erwin Nyhoff is een groot muzikaal talent. Eerst maakte hij furore met The Prodigal Sons, tegenwoordig timmert hij aan de weg als soloartiest.

Prodigal Son
Jarenlang heeft Erwin Nyhoff veel succes met de gitaarrockband The Prodigal Sons.  De single You Still Think, afkomstig van het debuut album Wine Of Life uit 1993, zet de band meteen goed op de kaart. Na succesvolle jaren met optredens op grote festivals in binnen- en buitenland gaan The Prodigal Sons in 1997 uit elkaar. Daarna lijkt Nyhoff als het ware onder te duiken in het akoestische circuit.

Take your time
Na enige tijd gaat Erwin Nyhoff echter stevig aan de slag als soloartiest. Hij schrijft weer liedjes en spaart deze op voor een nieuw album. Dat komt er uiteindelijk ook (in 2001) en krijgt de titel ‘Take your time’. Tussendoor levert Nyhoff enkele bijdragen aan tribute CD’s voor Boudewijn de Groot en Doe Maar. De muziek van Erwin Nyhoff is een combinatie van popmuziek door de jaren heen, een stevige mix van rock, soul, country. In het seizoen 2011-2012 doet hij mee aan The Voice of Holland en eindigt op de derde plaats.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Erwin Nyhoff spreekt graag over:

Erwin Nyhoff boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Erwin Nyhoff. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21