Het ego van uw gasten krijgt een boost als nooit te voren. Glimmend van trots zullen zij de troon verlaten. Zwevend van geluk, vol zelfvertrouwen en levenslust. Want zeg nou zelf, al die eindeloze zelfverwennerij in de vorm van massages en gezichtsbehandelingen hebben toch geen effect zolang het ego niet blaakt van gezondheid?

Alles wat uw gasten nodig hebben is een gezond ego!
De Egostreling is een schoonheidsbehandeling voor je binnenkant. Gasten nemen plaats op de troon en twee vrolijk uitziende dames vertellen hen wat er zo mooi aan ze is.  Dingen die ze misschien al wisten, maar die toch fijn zijn om eens van een ander te horen. En dingen die ze misschien nog niet wisten, maar blijkbaar wel uitstralen. Dit alles duurt maar een minuut of vijf; gasten voelen zich als herboren, stralen van geluk en verlaten blakend van zelfvertrouwen de troon.

Iedereen wordt blij van een beetje aandacht voor zijn mooie kanten. En het leuke is dat het aanstekelijk werkt: mensen gaan na een Egostreling spontaan elkaar de hemel in prijzen! Egostreling is geschikt voor elke gelegenheid. Het effect? Stralende gasten die zich gewaardeerd voelen.

Egostreling op maatDe uitvoering en aankleding van onze act kan per setting verschillend zijn. Deze kan aangepast worden aan het thema en de setting van de bijeenkomst.  Ook de duur van een Egostreling kan per gelegenheid worden aangepast, afhankelijk van het aantal bezoekers, het thema of de locatie. De Egostrelers zien er altijd feestelijk uit. Wilt u de nadruk op een bepaald thema? Dan zijn de mogelijkheden met ons bespreekbaar.

Egostreling boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Egostreling. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21