The Dutch Diana Ross

Een muzikale reis waarbij Glitter en Glamour zoals deze ooit te zien was in Las Vegas de besliste flageolet voert. Een enorm sterke tribune act, waarin de meest geweldige showkostuums te zien zijn en waarbij je de grootste hits van de big Diva haarzelf Diana Ross kunt horen. Het handelsmerk waarvan The Dutch Diana Ross word gevormd.  The Dutch Diana Ross is tot op heden niet meer weg te denken in de internationale showbizz wereld.  Toen zij te gast was in het programma van Presentator Robert ten Brink met het toenmalige kijkcijferkanon genaamd ´De travestie show´  wist zij een sensationele indruk te maken en belandde daarmee in de finale. Dit was haar televisiedebuut waardoor zij uiteindelijk op weg was naar internationale roem.

Met vele aanvragen voor optredens is The Dutch Diana Ross niet meer te stoppen, en is voor weinige nog onbekend. Haar prachtige optredens waren niet de enige momenten dat zij straalde. Ook was zij te zien in diverse televisie programma´s zoals bij, Paul de Leeuw, Karin Bloemen en Life and Cooking. Haar talent word niet alleen in Nederland gezien maar word ook opgemerkt door verschillende buitenlandse televisie programma´s zoals bijvoorbeeld de Duitse staatsloterij show.

Ze heeft de eer om met verschillende wereldsterren te werken met onder andere The Supremes, The Gibson Brothers en Gloria Gaynor. Haar grote succes in binnen en buitenland is bij haar grote ster ook niet onopgemerkt gebleven. Tweemaal stonden zij op hetzelfde podium en stonden oog in oog met elkaar tijdens de concerten van de enige echte Diana Ross zelf. Dat de Amerikaanse zangeres onder de indruk was werd al vrij snel duidelijk. Dit door de vele complimenten en een gegarandeerde bekroning op de carrière van haar ´kloon´ The Dutch Diana Ross.

Dutch Diana Ross boeken

Deze show moet uw geheid ervaren waarin de Dutch Diana Ross meerdere malen keer op keer laat zien dat het woord Dutch ietwat overbodig is. Heeft u interesse in het boeken van The Dutch Diana Ross maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Dutch Diana Ross spreekt graag over:

Dutch Diana Ross boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dutch Diana Ross. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21