Alles wat u moet weten voor het boeken van DJ Jean:

1989
DJ Jean wint de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen.

1991
DJ Jean begint housemuziek te draaien op diverse parties en in clubs.

1995
Berlijn, Tel Aviv, Ibiza, Parijs, Oslo. DJ Jean reist de hele wereld over om zijn draaikunsten te vertonen. Daarnaast is DJ Jean verantwoordelijk voor de samenstelling en productie van diverse iT-albums

1996
Wekelijks draait hij clubhouse in de iT. DJ Jean gaat samenwerken met collega-producer Peran. Het duo scoort meteen een rij clubhits. I Give My Life dringt zelfs door tot de landelijke tipparde. Ook maken ze een aantal remixen, onder andere voor Sylvester, PM Project, Full Intension., Lil’ Louis en Airscape. De prestigieuze Dance Update Award wordt aan DJ Jean uitgereikt. DJ Jean is uitgeroepen tot beste clubdeejay van Nederland.

DJ Jean boeken voor uw evenement

1997
De singles I’ll Be Right There en Let Yourself Go doen het in heel Europa aardig. In Nederland behaalt Let Yourself Go de negenentwintigste plaats en verdwijnt na drie weken uit de hitlijsten.

1999
De Dance Update Award gaat wederom naar hem. Het hele jaar door draait de deejay op vrijdagavond in de hoofdstedelijke iT. Onder de noemer MadHouse kunnen de bezoekers dansen op groovy house en clubtrance. Het is de meest populaire clubavond in Nederland. In juni wordt de iT echter gesloten in verband met harddrugs-overlast. Op zaterdag is de deejay tussen 19.00 en 21.00 uur (tijdens Van Diepen’s Dance Department) op radio 538 te horen. DJ Jean bereikt een nummer 1 hitnotering met zijn single The Launch.

2001
De single Lift Me Up is een co-productie met de Klubbheads. De plaat bevat ondermeer een remix van Barthezz.

DJ Jean boeken voor uw evenement

2002
DJ Jean Madhouse Version 2002 heet de nieuwe mix-cd van de DJ. De uitzendingen van DJ Jean voor Radio 538 zijn elke vrijdag tussen 23.00 en middernacht te beluisteren. De vele buitenlandse optredens brengen hem onder meer naar Johannesburg, Kuala Lumpur en Australië.

2003
Op 27 augustus verschijnt de single Supersounds. Als stunt vindt de presentatie plaats bij bezinestation Den Ruygenhoek.

2004
DJ Jean draait op feesten in Nederland, Ibiza, Tenerife, Mallorca, Kreta, Curaçao en Polen. In de zomer is de DJ Jean ook op Dance Valley te zien. Op plaat verschijnen onder meer het elfde deel in de serie Madhouse en de single Every Single Day.

Wilt u DJ Jean boeken voor uw volgende feest? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Informatie DJ Jean boeken:
Tijdsduur: op aanvraag
Prijsklasse: op aanvraag

DJ Jean spreekt graag over:

DJ Jean boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van DJ Jean. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21