Bent u opzoek naar een geschikte dj en saxofonist voor uw feest, festival of evenement? Dan bent u bij Quality Bookings aan het juiste adres.

Martin LeVrie & The Saxophonist
Martin LeVrie en The Saxophonist zijn de meest geboekte dj en saxofonist van Nederland. Elk   jaar weer spelen zij in honderden clubs en op tientallen festivals. Ze staan bekend om hun geweldige enthousiasme en passie voor muziek. Geen enkele set is hetzelfde. Elk show passen zij aan aan het publiek en de sfeer van het event. Of u nou een feest organiseert in een kleine club of voor duizenden mensen, Martin LeVrie en The Saxophonist maken gegarandeerd een onvergetelijke indruk op uw gasten. Buiten het feit dat zij live een geweldige show neerzetten zijn de mannen ook in de studio actief. Op het label van Quality Recordings hebben zij diverse tracks uitgebracht. In deze tracks treft u altijd de knallende beats van Martin gecombineerd met de warme inspirerende sound van de saxofoon van The Saxophonist.

Dj en saxofonist op bedrijfsfeesten
Door het gevarieerde repertoire van Martin LeVrie & The Saxophonist zijn zij uitermate geschikt voor zakelijke event. Al duizenden bedrijfsfeesten en bruiloften hebben zij op de kop gezet. Kijk nog maar één keer heel goed naar ruimte waar zij gaan spelen, want na het optreden van deze rasartiesten zult u de ruimte voor altijd anders herinneren. Als dj en saxofonist zorgen zij voor een complete show inclusief licht en geluid. Deze show kan geheel aangepast worden aan uw wensen en budget.

De kunst van een goede dj en saxofonist is dat er een goede mix is tussen muziek en de saxofoon. Veel saxofonisten trekken hun eigen plan en spelen dominant over elke track mee, zonder echt rekening te houden met stijl en sfeer. Martin LeVrie & The Saxophonist zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat er een geweldige synergie ontstaat tussen de muziek en de saxofoon. Magie is eigenlijk het beste woord om te schrijven wat er gebeurt als deze mannen hun set van wereldniveau neerzetten.

Wilt u weten wat onze dj en saxofonist op uw festival, feest of bedrijfsevenement kunnen betekenen? Neem contact op met ons bureau en wij maken met plezier een voorstel op maat.

DJ en Saxofonist spreekt graag over:

DJ en Saxofonist boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van DJ en Saxofonist. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21