Door het akoestische geluid van is dit duo ideaal voor (achtergrond) muziek op bruiloften, diner-dansant (met kerst bijv), recepties, bedrijfsfeesten, kermissen of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE kan ook een knallend feest maken met deze akoestische sound. De muziek van het akoestische duo DEEPER SHADE kan omschreven worden als allround akoestische muziek. Met 2 vocalen en een akoestische gitaar spelen we hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90 tot 2014 top 100. U kunt op de repertoire-pagina zien hoe uitgebreid het repertoire van dit akoestische duo is.

Het eigen akoestische geluid vindt zijn oorsprong in het jarenlang spelen op diverse podia met ons eigen materiaal. In 2002 speelden wij zij de Grote Prijs van Nederland de finale in Paradiso onder de naam SAADIA. In de covers krijgt de jarenlange podium ervaring een creatieve plek. Niets is zomaar een liedje. Bezieling krijgt de overhand op Uw feest of receptie. DEEPER SHADE past zich aan als een kameleon. Het volume is altijd in de juiste proporties afgestemd op de situatie. Ook is het mogelijk om DEEPER SHADE als trio of kwartet te boeken. Drum en/of (akoestische)bas worden dan aan de sound toegevoegd. Kijk daarvoor bij DEEPER SHADE XL.

DEEPER SHADE XL is ontstaan doordat de behoefte naar zachtere volumes de laatste jaren is toegenomen.

De duo-vorm is natuurlijk een prima muziekje voor de avond maar de beentjes moeten na het eten of receptie toch nog ff goed los. Dat is DEEPER SHADE XL.

De liedjes die normaal gesproken met party/allroundband FUN Q gespeeld worden krijgen nu een akoestisch maar dansbaar karakter. Ideaal dus voor Uw gelegenheid. Aangevuld met drums en/of bas krijgen ze de vloer vanzelfsprekend volledig gevuld en is het 100% dansbaar.

Voor de mensen die tijdens de lange zoektocht zijn verdwaald en toch een flinke partyband willen is het verstandig om bij FUN Q of bij BEATS te kijken. DEEPER SHADE Xl is echt een akoestische band en blijft daarom wat ingetogen m.b.t het volume . Muzikaal wel gewoon knallen. Het repertoire is ondanks dat we een akoestische band zijn allround. Zelfs rock/soul nummers worden in een akoestisch jasje gegoten

BEATS

Hoe blij we ook zijn met DEEPER SHADE duo en DEEPER SHADE, door de jaren heen is gebleken dat er veel vraag is naar een kleine band met 100% dansbaarheid. Zo’n duo met een doosje wil je misschien ook niet op je feest maar dan zou deze duo variant met beats een optie kunnen zijn.

De sound van helden als David Guetta en Calvin Harris en Pharrell Williams bijv is niet meer weg te denken uit de huidige partyscene. DEEPER SHADE (beats) combineert deze zelf gemaakte beats met live performance. Een nieuwe, verfrissende impuls voor het dance georrienteerde publiek van deze tijd. DEEPER SHADE (beats) is dus een concept dat party’s, bedrijfsfeesten, verjaardagen of bruiloften en kermissen zomaar naar een hoger plan kan tillen. Vernieuwend en herkenbaar dus en absoluut dansbaar op indien nodig laag volume.

Een hele coverband dus qua geluid maar door 2 of 3 personen vertegenwoordigd. Alle beats/partijen maken we zelf na zodat ze bruikbaar voor ons zijn. Er is natuurlijk de mogelijkheid om alle stijlen aan te kunnen dus niet alleen de moderne top 40 songs maar ook de classics van oudere bands zoals Beatles, Queen, Prince, Carpenters, Eagles en diverse discoacts bijv. komen indien gewenst aan de beurt.

In de huiskamer kan het zelfs nog een knalfeest worden. DEEPER SHADE is dus ook een ‘coverband’ die je zou kunnen omschrijven als een kleine partyband.

Nieuwsgierig naar het gevoel van een volledige coverband in kleine bezetting? Stel zelf de bezetting samen en nodig ze gelijk uit op uw feest. Ze zijn al 15 jaar de meest eigentijdse sfeermakers op tal van feesten.

 

Deeper Shade spreekt graag over:

Deeper Shade boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Deeper Shade. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21